MarkkuSaarikangas

Minulla on unelma Perussuomalaisesta Helsingistä

Minulla on unelma! Perussuomalaisesta Helsingistä, jossa kaikilla on hyvä olla.  Tätä unelmaa tarvitaan ihan sen takia, että me voisimme elää tässä vihreässä ja valoisassa kaupungissa sovussa ja rauhassa.

Turvallisuutta!

 

Katsokaa vaikka Rautatieasemaa tai Kaisaniemen puistoa iltaisin. Tavalliset ihmiset eivät voi liikkua siellä ilman poliisisaattuetta. Kaikki eivät voi asua takseissa kuten Jani Toivola, vaan on pakko mennä ja tulla myös iltaisin. Nyt tilanne on kestämätön ja kauhea: helsinkiläiset elävät omassa kaupungissaan kohta muukalaisina.

Työtä!

Helsinki ei voi olla vain ulkoilmamuseo koko maan byrokraateille, vaan tarvitaan myös tuotannollista työtä. Satamat ja merenkulku ovat sen ydintä. Helsingin on omilla toimillaan ja edustuksensa kautta Suomen päättäjien joukossa huolehdittava parhaista edellytyksistä näiden toiminnoille.

Ihmisläheisyyttä!

Unelmassani Perussuomalainen Helsinki on sellainen, jossa asutaan väljästi ja viihtyisästi. Siellä ei ole vihreiden haikailemia betoni-brutalistisia pilvenpiirtäjiä. Autolla voi ajaa sujuvasti ja viedä jälkikasvunsa harrastuksiin ilman tietulleja. Samalla myös Helsingin julkisen liikenteen pitää olla kansainvälisesti kohtuuhintaista. Katsokaapa vaikka Berliiniä! Siellä lippujen hinnat ovat puolet halvempia.

Itsestään selvää on, että tämä kaikki ei kestä hillitöntä väestönkasvua, joka Helsingissä tapahtuu maahanmuuton seurauksena! Siis ei väestön keinotekoiselle vyörytykselle Helsinkiin! Englantia tai arabiaa ei myös tarvita uudeksi kunnalliseksi virkakieleksi.

Hyvinvointia!

Unelmieni Helsingissä on mahdollista asua halvalla ja ansaita omalla työllään rahaa. Ei niin, että on pakko ostaa asunto Takahikiällä voidakseen tehdä työtä täällä. Siinä unelmassa Helsinki ei ole vain mikään väliaikainen matkustajakoti vaan ihan oikea elämän mittainen paikka.

Luonnonläheisyyttä!

Unelmieni Helsingissä on luontoa. Keskuspuistoa ei hakata maahan että saataisiin lisää fillarivihreitä kaistoja eikä Vartiosaarta rakentaa täpötäyteen.

Elämistä pidetään huolta!

Helsinkiläisillä voi olla kotieläimiä eikä niitä tarvitse lopettaa, että voisi kuvitella pelastavansa maailman ilmaston lämpenemiseltä. Ne ovat tärkeitä ja välttämättömiä kumppaneita yksinäisille ihmisille.

Lopuksi: Perussuomalaisessa Helsingissä kaikilla on hyvä olla – ei niin kuin vihreissä unelmissa, jossa ainoastaan Kruununhaassa on kiva olla. Siinä unelmassa muista ei ole niin väliä juu!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Minullakin on unelma. Sellainen että myös Perussuomalaisle opetelesiviat kijroitama Suo... eiku suomea.

Käyttäjän KH kuva
Kalevi Härkönen

"asutaan väljästi... ajetaan autolla harrastuksiin... ollaan lähellä luontoa... asuminen on halpaa"

Tuohon määritelmään sopii jokseenkin kaikki paikkakunnat Suomessa. Pari poikkeusta kyllä on ja Helsinki on yksi niistä. Luulisi Suomeen edes yhden oikean kaupunginkin mahtuvan.

Käyttäjän JanneSalonen11 kuva
Janne Salonen

Jos pelkää mennä rautatieasemalle ilman poliisisaattuetta niin vaihtoehdot kaventuvat vähän, vaan ei merkittävästi.

Käyttäjän markok kuva
Marko Kivelä

Pelkoon ja epäluuloon perustuva politiikka ei ole toimivaa, sillä aina löytyy uusia pelon aiheita. Rohkaistu sinäkin kulkemaan rautatieaseman tienoilla ilman pelkoa, niin me muutkin teemme. Ilman pelkoa on lopultakin parempi olla.

Käyttäjän ajjmikkola kuva
Jouko Mikkola

Oletko varma että naiset uskaltavat kulkea esim. Kaisaniemenpuistossa yksin iltamyöhään? Kuljetko sinä siellä yksin pimeän aikaan?

Tässä lähiössä on muutama nainen sanonut minulle, että vähän hirvittää nykyään jos sattuu yksin oleen liikkeellä myöhäiseen aikaan "kun kaikenlaista tapahtuu".

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

"Katsokaa vaikka Rautatieasemaa tai Kaisaniemen puistoa iltaisin. Tavalliset ihmiset eivät voi liikkua siellä ilman poliisisaattuetta."

Ehkä oon sitten epänormaali. :'D

Käyttäjän valpperi kuva
petteri ritala

Minä toivon lisää tällaisia persujen blogeja, joissa kansanedustajaehdokkaat tuovat sielunsa syvyyden ja tavoitteet kaikelle kansalle tiedoksi.

Kansalainen sitten pystyy äänestämään paremmin kun lukee näitä tuotoksia.

Totuus aukenee pikkuhiljaa ihmisille. :)

Tommi Mäkinen

Miksi luet ja kommentoit jokaisen persun blogia vaikka vihaat ja halveksit niitä?
Eikö toi sun pakkomielle oo niiko kouluesimerkki siitä mitä on trollaaminen ja vihapuhe? Jokaisen persun blogiin monta kertaa että kaikki persut ja niiden kannattajat on vähä-älyisiä, rasisteja, fasisteja ja natseja? Eikä toi lopun hymiö sitä miksikään muuta..

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Trolli elää niin kauan, kun sitä syötetään.
Auttakaa toki Ritalaa eheytymään ja irtautumaan bulimiasta.

Tommi Mäkinen Vastaus kommenttiin #9

Joo ei pitäis kommentoida, mut mitä se auttaa kun kuitenkin trollailee?

Kahtoin että musikantti sinäkin. Mä kävin just yhen bändin kanssa studiossa ja tein yhteen biisiin videonkin https://www.youtube.com/watch?v=U3zqJjyhKTo
Isäinpäiväkin tulossa..

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #11

Hyvin tehty video ja letkeää musiikkia, kiitos.

Tässä linkki bändini Broadwayn keikkaäänityksiin:
https://www.youtube.com/channel/UCz96YhsPcKiGGFj8a...

Käyttäjän MattiKarnaattu kuva
Matti Karnaattu

Oisko se suurmoskeijan rakennus se mistä se ratkaisu työhön ja ihmisläheisyyteen?

Käyttäjän seijalund kuva
Seija Nylund

"Helsinkiläisillä voi olla kotieläimiä"

Pieni porsas karsinassa? Eiköhän ole kaupungin järjestyslaissa kiellettyä.

Käyttäjän KirjoituksiaSalosta kuva
Mikko Engren

Olen niin ruma, vanha mies ettei minua kukaan joukkoraiskaisi joten uskallan kulkea Kaisapuistossa, joten Kaisapuistossa on turvallista, on toki mielenkiintoinen ajatuspolku mutta tuskin se koko totuus.

Käyttäjän jopali kuva
Johan Lindholm

Itä-Helsinkiläisenä voin vain todeta, etten todellakaan halua "perussuomalaista" Helsinkiä - mitä ihmettä se sitten tarkoittaakaan.

Onneksi useimmat täällä ovat samaa mieltä. Muistaakseni PS:n tuki on alhaisin juuri Helsingin vaalipiirissä.

Toimituksen poiminnat